Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Moderatorzy Statusów?

Maka.Paka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję aby dodać z 3 moderatorów

którzy by moderowali statusy użytkowników ponieważ

widziałem już reklamę w jednym statusie i dalej jest

^^

tak to bardziej będzie MPC chronione przed spamem

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Z tego co wiem moderować statusy może każdy moderator, a dodawanie kolejnego typu moderatorów jest raczej zbędne. Zaraz pełno dzieci lecących tylko na napis "moderator" będzie startować, nie mając o niczym pojęcia. Nie.

Game Over

Opublikowano

popatrz, popierdoliło.

od czego są GMi? oni niemają wyznaczonego działu, więc ogarniają statusy, i inne pierdółki. A to że nakurwiają reporty jak jebnięci to inna bajka :D

nie.

btw. idź opierdol sie na łyso.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Od tego już mamy Globali itp. itd. Oni nie mają rangi bez powodu ;-) Dotychczas nie było to potrzebne i nadal nie jest, bo zawsze można zgłosić globalowi o tym :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@Up ale każdy moderator moderuje tematy a jest ich dużo...

Oni mają co robić :)

PS. Usuńcie tą reklamę ^^

@edit

bk6ogu.jpg

Sam to reklamujesz, logic...

Ja pisałem raporty ale dopiero je odczytają po 1h :O

A status dalej stoi xD

Tak, bo Globale to roboty zaprogramowane przez kokosza na 24h/7dni w tygodniu aby usuwały wszystkie statusy. Może walnijmy jeszcze moderacje statusów? Zanim go dodasz to GM go zatwierdza? ...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up ale każdy moderator moderuje tematy a jest ich dużo...

Oni mają co robić :)

PS. Usuńcie tą reklamę ^^

@edit

bk6ogu.jpg

W regulaminie statusów jest napisane, że nie można podawać linków. Nie podałem.

W regulaminie globalnym jest gdzieś napisanie, że nie można reklamować konkurencyjnych for. Nie reklamuję.

Ani to link, ani reflink, ani nawet forum.

Jeżeli jednak źlę robię poproszę, aby pouczenie udzielił mi GM, Admin lub nawet moderator, który ma 100% pewności :)

@Top

Globale się zajmują statusami. Ewentualnie raporty można wysłać.

@Down

Się czyta jeden raz regulamin to tak jest. Nie doczytałem ;D

Dzięki za wyjaśnienie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Już pisałem że raporty dopiero na święta zobaczycie bo tak je sprawdzacie :O

Czyli mogę zarekamować mój filmik na youtube tylko żeby nie było http:// ani www? okey :)

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano
2.

Zakaz umieszczania linków zewnętrznych, wychodzących poza obręb mpc. Dotyczy to także statusów i komentarzy do nich, zawierających część odnośnika lub statusu, który zawiera celowo zmieniony link (spacje, kropki etc).

czego nie rozumiesz, wytłumacze.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jezu.. Mają dodać 192381381038103810380918303838008913800238189381938131 moderatorów globalnych i zrobić rekrutację bo tobie nie podoba się status? Ten regulamin i tak jest zbędny, bo nie karzą za niego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie da się ustawić moderatora, czy kidmoderatora do statusów. Do tego potrzebne są uprawnienia Global Moderatora.

Btw, najlepiej jeżeli raportujecie czyjąś wypowiedź w waszym statusie, to raportujcie wasz profil, a nie użytkownika. Nie ma możliwości zobaczenia, w jakim statusie, co napisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...